YÜZME ANTRENÖRÜ

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası Beşiktaş
  • 20.08.2024
  • 20 - 50

İş Tanımı

4 aylık bebeklerden ,yetişkinlere kadar her yaşa uygun olarak eğitim verilen Swim Labs Yüzme Okulu çocuklara  doğru yüzme stilini öğrenirken yetişkinler de akıntı sisteminin yanı sıra eğitmen eşliğinde video analizler ile yüzme stillerini geliştirmektedirler. Akatlar Mustafa Kemal Kültür Merkezi içinde yer alan Swim Labs,  alışılandan farklı eğitim stili, sağladığı teknolojik imkanlar, Türkiye’de ilk olan video analiz sitemi, sonsuz yüzme hissi ve ayarlanabilir hız seviyeleriyle çocukların yanı sıra yüzmeyi seven, doğru yüzme stilini öğrenmek isteyen yetişkinlerin ve profesyonel yüzücülerin de ilk tercihidir.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin Spor Akademilerinden mezun,
Tercihen Yüzme Antrenörlük belgesine sahip,
Bebek yüzme ve çocuk yüzme dersi verebilen,
Ekip çalışmasına yatkın,
Güler yüzlü, 
iletişimi kuvvetli,
Tercihen İngilizce bilen,
Hafta sonu (Cumartesi-Pazar) çalışabilen YÜZME ANTRENÖRÜ olarak görev alabilecek full time çalışacak ekip arkadaşları arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İBN HALDUN ÜNİVERSİTESİ
İBN HALDUN ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Bugün
Tam zamanlı İş Yerinde
DoubleTree by Hilton Istanbul Topkapi
DoubleTree by Hilton Istanbul Topkapi
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
Tam zamanlı İş Yerinde
Ottoman’s Life Deluxe Hotel
Ottoman’s Life Deluxe Hotel
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
Tam zamanlı İş Yerinde
DoubleTree by Hilton Esentepe
DoubleTree by Hilton Esentepe
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
24.07.2024
Tam zamanlı İş Yerinde
BENZER TÜM İLANLAR

ASYA SPORTİF EĞLENCE HİZ. ORG. VE DAN. TİC. LTD. ŞTİ.

My GYM Kimdir?

1982’de California‘da kurulan My Gym, bugün dünyanın dört bir yanındaki 200 noktada hizmet vermektedir. 65000 çocuk için fitness’ı eğlenceye dönüştürerek onların bedensel ve ruhsal gelişimlerine destek olan My Gym, geliştirdiği benzersiz programları ve doğum günü partileriyle sayısız ödül almıştır. Entreprenuer Magazine’in 2005 ve 2006 yıllarında Children’s Fitness program ödülü, Parent’s Choice ödülü, Anne-Çocuk Dergileri ödülleri, okul öncesi dönem için “en iyi aktivite merkezi” ödülü, çocuk gelişimi için “en iyi oyun programı” ödülü ve ev dışında yapılan “en iyi doğum günü partileri” ödülleri bunlardan sadece birkaçı…

My Gym, 6 haftadan 13 yaşa kadar olan çocukların fiziksel, bilişsel ve duygusal gelişimlerine yardımcı olmak için sıra dışı bir program yaratmıştır. My Gym’in fitness merkezinde özel tasarlanmış ve yaşlara uygun olarak düzenlenmiş dersler, müzik, dans, eğlenceler, oyunlar, özel oyuncaklar, salıncaklar, beden eğitimi, spor ve diğer özgün faaliyetler ile çocuklarımız bir yandan eğlenirken diğer yandan güç, denge, koordinasyon, ince ve bütüncül motor yetenekleri, çeviklik, esneklik, sosyal beceri ve en önemlisi öz güven kazanmaları sağlanmaktadır. MY Gym’in en son teknolojiyi takip eden tesisi, çocuklara yeni ve heyecan verici bir tecrübe yaşatmak için her hafta yerleşim düzeni değiştirilen özel tasarımlı ekipmanlara sahiptir. Uzman eğitmenleri, ödüllü sınıf programları ve mükemmel öğrenci/öğretmen oranı MY Gym’e benzerleri içinde en iyi erken öğrenme programı şöhretini kazandırmıştır.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları