İş Tanımı

Merkezi İstanbul Bahçelievler yenibosna mahallesinde bulunan ve e ticaret (kadın giyim) alanında faaliyet gösteren firmamızda ulaştırma elemanı/araç şoförü olarak görev alacak iş arkadaşı arıyoruz(hakkımızda bilgi sahibi olmak için google üzerinden “happiness istanbul” Markası ile tarama yaparak bilgi edinilebilirsin) 


İşe alınacak personel ; 

- ürünlerin ürün numulerinin piyasadan alınıp depoya getirtilmesinde,

- Katalog çekimleri sırasında teknik ekibinin ulaştırma hizmetlerinde

- İşyeri yöneticilerinin iş takiplerinin yapılmasında

- Personel sevisi işlerinde görev alacaktır.

Aranan Nitelikler

Adayların,  doblo tarzı araçları ve 13 metreküplük kapalı kasa panelvanları kullanabiliyor olması, takım çalışmasına uyum sağlayabilecek, tezcanlı, kolay iletişim kurabilen, sakin ve sabırlı, yoğun iş temposuna dayanabilecek  kişilik özelliklerine sahip olması beklenmektedir. 

İşyerimizde cumartesi çalışması mevcut olup,  mesaiye kalınabilmektedir

Adayların aktif olarak kullandığı en az 3 yıllık ehliyeti ve SRC belgesi olması gereklidir. Tekstil sektöründe tecrübesi olması tercih sebebidir.  İ

şe alınacak eleman için öngörülen başlangıç aylık ücreti net 27 bin TL olup çalışanın performansına göre zam dönemi beklenmeden ücret güncellemesi yapılabilmektedir.

İşyerinde cumartesi günü çalışılmaktadır.Adayların Bahçelievler, Küçükçekmece ve Güngören ve Bakırköy bölgesinde yaşıyor olması tercih sebebidir.

Çalışanlara yol desteği ve yemek verilmektedir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MEDİPOLİTAN SAĞLIK VE EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş.
MEDİPOLİTAN SAĞLIK VE EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Dün
Tam zamanlı İş Yerinde
BENZER TÜM İLANLAR

Minaz Danışmanlık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi