Temizlik Görevlisi

ÇÖZÜM KURS ENGELLİ
  • 23.06.2024
  • 0 - 20

İş Tanımı

İş İlanı: Temizlik Görevlisi

Firma Adı: ÇÖZÜM KURS

ÇÖZÜM KURS olarak, ekibimize katılacak bir Temizlik Görevlisi arıyoruz. Bu pozisyon, genel temizlik görevlerini yerine getirme ve iş yerimizin düzenini sağlama sorumluluğunu içerir.

Görevler:

- Ofis alanlarının, tuvaletlerin ve diğer tesislerin genel temizliğini sağlamak
- Çöpleri toplamak ve atık yönetimini sağlamak
- Temizlik malzemelerinin stoklarını takip etmek ve gerektiğinde yeniden sipariş vermek
- Gerekli temizlik ekipmanlarını kullanarak zeminleri ve camları temizlemek
- İş yerinde düzeni sağlamak

Aranan Nitelikler



- Dikkatli ve detaylara önem veren bir kişi
- Temizlik konusunda deneyim (tercihen)
- İyi organizasyon ve zaman yönetimi becerileri
- İş sağlığı ve güvenliği kurallarına uyum
- Takım çalışmasına yatkın

ÇÖZÜM KURS olarak, tüm çalışanlarımıza adil ve saygılı bir çalışma ortamı sağlamayı taahhüt ederiz. Bu pozisyon,haftada 6 gün çalışma hafta içi 1 gün izin için uygundur. Başvurularınızı bekliyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Son 1 Hafta
Tam zamanlı İş Yerinde
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
ENGELLİ Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
Türkiye
Son 1 Hafta
Tam zamanlı Uzaktan
BENZER TÜM İLANLAR

ÇÖZÜM KURS

Küreselleşen dünyada eğitim, toplumları şekillendiren, gelişmelerini ve kalkınmalarını sağlayan en önemli değişim araçlarından biridir.Çözüm kursları; yenilikçi eğitim felsefesi, her bir öğrencinin biricik olduğu anlayışı, kişiye özgü eğitim metotlarıyla, öğrencilerin kendi geleceklerine hazırlanmalarına destek olmaktadır.Öğrencilerin ulaşmak istedikleri akademik başarının en önemli anahtarları etkili takip ve geri bildirim sistemidir. Her bir öğrenci akademik yıl boyunca planlamalar, programlar, ölçme-değerlendirme işlemleri, kapsamlı rehberlik hizmetleri ile takip edilmekte; gerçekleştirilen analizler doğrultusunda eksikleri tamamlanmaktadır. Tüm bu çalışmalar; alanında uzman, dinamik ve deneyimli yönetici ve öğretmen kadrosuyla gerçekleştirilmektedir.Eğitimde niteliğin arttırılmasını önemseyen çözüm kurs merkezlerinde öğrenciler; sorumluluk sahibi, kendine, topluma ve yaşadığı çevreye saygılı, düşünen, üreten, yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinen bireyler olarak yetişmektedir. Öğrencilerimizin sahip olduğu yetkinlikleri ve bilgi düzeylerini gözeterek doğru ve etkili eğitim sistemlerimizle başarı yolculuklarında her zaman yanlarındayız.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları