Sistem Destek Uzmanı

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 22.07.2024
  • 100 - 200
BULUTİSTAN Sistem Destek Uzmanı İş İlanı

İş Tanımı

Türkiye'nin en hızlı büyüyen teknoloji firması seçilmiş ve Türkiye'deki yerli Bulut hizmet sağlayıcılar arasında lider konumdaki şirketimizde, kesintisiz ve kaliteli teknik destek anlayışıyla 7 gün 24 saat ve vardiyalı olarak çalışan Operasyon Ekibimizde görev alacak Sistem Destek Uzmanları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

  • Sistem yönetimi konusunda en az 3 yıl deneyim sahibi
  • Tercihen sanallaştırma ürünleri konusunda daha önceden çalışmış (VMware, HyperV, KVM vb.),
  • Windows Server ve servisleri konusunda deneyimli (AD, FileServer, Exchange IIS vs.),
  • Yedekleme çözümlerinde deneyimli (veeam, Netbackup, vb.)
  • Tercihen Linux sistemlerini orta düzeyde yönetebilen,
  • Temel Network konusunda bilgi sahibi (IPv4, NAT, VPN vs.),
  • Müşterilerimizden sistemlerden gelecek destek taleplerine çözüm üretecek veya Level 2-3 ekiplerine konuyu aktarıp çözümü için takip edecek,
  • İş takibi kuvvetli, takım çalışmasına yatkın, detaylara önem veren, gelişime açık,
  • Çözümü yapılan destek taleplerinin, çözüm yöntemlerini dokümante edecek ve arşivleyecek,
  • İyi seviyede yazılı/sözlü İngilizce bilgisine sahip,Vardiyalı olarak çalışabilecek,
  • Erkek adaylar için tercihen askerliğini tamamlamış.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Calldex Bilişim A.Ş
Calldex Bilişim A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
12.07.2024
Tam zamanlı İş Yerinde
BULLS YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.
BULLS YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
Tam zamanlı İş Yerinde
BULUTİSTAN
BULUTİSTAN
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Tam zamanlı Hibrit
NicEye Group
NicEye Group
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası...
1.08.2024
Tam zamanlı İş Yerinde
D7K ERP YAZILIM SİSTEMLERİ VERİ ENTEGRE ÇÖZÜMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
D7K ERP YAZILIM SİSTEMLERİ VERİ ENTEGRE ÇÖZÜMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
Türkiye
22.07.2024
Tam zamanlı Uzaktan
D7K ERP YAZILIM SİSTEMLERİ VERİ ENTEGRE ÇÖZÜMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
D7K ERP YAZILIM SİSTEMLERİ VERİ ENTEGRE ÇÖZÜMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
Türkiye
22.07.2024
Tam zamanlı Uzaktan
ARSKOM ŞİRKETLER GRUBU
ARSKOM ŞİRKETLER GRUBU
İstanbul Anadolu Yakası
11.07.2024
Tam zamanlı İş Yerinde
HAFIZLAR GIDA İÇ VE DIŞ TİC. A.Ş.
HAFIZLAR GIDA İÇ VE DIŞ TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
Tam zamanlı İş Yerinde
SANCAK UÇAK İÇİ SERVİSLERİ
SANCAK UÇAK İÇİ SERVİSLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
Tam zamanlı İş Yerinde
Gourmet Garage
Gourmet Garage
İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
Dün
Tam zamanlı İş Yerinde
BENZER TÜM İLANLAR

BULUTİSTAN

Türkiye’nin lider yerel bulut hizmeti sağlayıcısı olarak 2015 yılından bu yana geliştirdiğimiz ürün ve hizmetlerle hem Türkiye’ye hem de dünyaya hizmet sunuyoruz. 350’yi aşan iş ortağı sayımızı ve 800’ü aşkın şirketin yer aldığı müşteri ağımızı her geçen gün artırırken bulut ekosisteminin büyümesine liderlik ediyoruz. Sadece Türkiye ile sınırlı kalmayıp bölgesel bir oyuncu olmak üzere yurt dışı yatırımlarımızı da artırıyoruz. Orta Asya, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgelerinde yeni ofisler açarak hizmet kapsamımızı genişletiyoruz. 2024 yılında Türkiye’de Turcorn programına seçilerek bunu başaran ilk ve tek bulut hizmet sağlayıcısı konumunda bulunuyoruz.

Merkezi İstanbul’da olan bir şirket olarak Türkiye’de 3 ilde, 6 farklı veri merkezinde, Azerbaycan Bakü’de ve Almanya Frankfurt’ta bulunan bulut alt yapılarımız ile yurt dışında 60’tan fazla ülkenin bu bulut sistemlerine bağlanarak hizmet veren bir şirket haline geldik. Bulut alanında 125 kişilik uzman kadromuz ve stratejik çözüm ortaklarımızla toplamda 500 kişilik ekiple hizmet veriyoruz. Bugün Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin üçte ikisine, en büyük 1000 kurumun yaklaşık 600’üne, en büyük 20 holdingin 16’sına bulut hizmeti veriyoruz.

Bulutistan olarak 2019 yılında Deloitte EMEA FAST 500 listesinde EMEA bölgesinin en hızlı büyüyen teknoloji şirketleri arasında 20. sırada yerimiz alırken 2020 yılında da Deloitte Technology Fast 50 Türkiye Programı tarafından Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketi seçildik ve Müşteri İnovasyonuna ve Dönüşümüne Yön Veren Sıra Dışı Servisleri ile 2020 IBM Beacon Ödülü’nü de kazandık.

“Türkiye'nin verisi Türkiye'de kalmalı” vizyonu ile sektörlerle çözüm ortaklığı kuran bir şirket olarak 2023 yılında finansal ve operasyonal olarak hedefimizin üzerine çıkarak, gelirlerimizde dolar bazında yüzde 100’ün üzerinde artış elde ettik. 2023 yılında cirosal olarak sektörel büyüme oranımız yüzde 260 olarak gerçekleşti. Eğitimde yüzde 233, enerjide yüzde 167, e-ticarette yüzde 267, finansta yüzde 252, holding sektöründe yüzde 205, perakendede yüzde 327, sağlıkta yüzde 450 ve kamuda ise yüzde 169 ciro büyümesi elde ettik. Türkiye pazarında geçtiğimiz yıl 240 yeni bulut müşterisi kazanırken, toplam bulut kapasitemizi yüzde 100’ün üzerinde artırdık. 

2023 yılı, aynı zamanda küresel bulut pazarındaki konumumuzu yukarılara taşıdığımız bir dönem oldu. Avrupa pazarındaki genişleme stratejimizin bir parçası olarak Almanya’da ICT Cloud GmbH şirketini kurduk. Yurt dışında bir yandan hiper ölçekli şirketlerle mücadele ederken her zaman ulaşılabilirlik özelliğimizi koruyarak büyük bir avantaj elde ettik. Hizmet portföyümüzdeki geniş yelpazemiz ile yurt dışı pazarlarda da büyümemizi hızlandırdık ve uluslararası gelirlerimizi yüzde 200 artırdık.

Aynı zamanda, kurumların sayısı gittikçe artan web adresleri için internet alanı barındırmanın ve yönetmenin zorlayıcı olduğunu biliyoruz. Web Sitesi Barındırma hizmetimizle kurumlara tüm web siteleri için internet alanı barındırma hizmetlerini sunuyoruz. Bulutistan, kurumların internetteki yüzü olan web adreslerinin yüksek erişilebilirlikte çalışmasına, böylece müşterileriyle internet üzerindeki iletişimlerinin sürekli ve kaliteli devam etmesine yardımcı oluyor.

Bulut hizmetleri altyapısında yatırımını yaptığı yeni nesil bütünleşik “Hewlett Packard Enterprise HPE – Simplivity” teknolojileri ile hizmet sunan ilk ve tek servis sağlayıcı olma unvanını taşıyan Bulutistan, müşterilerine sunduğu hizmet kalitesinde mükemmelliği ulaşmak için çalışıyor.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları