Metal Boya Elemanı

İstanbul Avrupa Yakası Silivri, İstanbul Avrupa Yakası
  • 10.10.2024
  • 0 - 20

İş Tanımı

Silivride ki Mobilya Üretim Tesislerimiz Metal Boya hattında görev alacak '' Metal Boya Elemanı '' arayışımız bulunmaktadır.( İstanbul - Silivri - Tekirdağ ve Çorlu lokasyonlarından servis imkanımız mevcuttur )

Aranan Nitelikler

Metal Boyama işlerinde deneyimli.Elektrostatik Toz Boya uygulama süreçlerinde asgari 5 yıl görev almış.Tercihen Mobilya - Açık Hava Reklamcılık - Beyaz Eşya - Endüstriyel Mutfak Ekipmanları vb sektörlerde çalışmış.İstanbul Beylikdüzü  - İstanbul Silivri - Tekirdağ ve Çorlu lokasyonlarında ikamet eden adayların müracaatları değerlendirmeye alınacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ / MEDİPOL MEGA HASTANELER KOMPLEKSİ
MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ / MEDİPOL MEGA HASTANELER KOMPLEKSİ
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Hafta
Tam zamanlı İş Yerinde
ÇAYIRLI İÇ ve DIŞ TİC. LTD. ŞTİ
ÇAYIRLI İÇ ve DIŞ TİC. LTD. ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Son 1 Hafta
Tam zamanlı İş Yerinde
BENZER TÜM İLANLAR

TUNA OFİS

Tuna, yaklaşık 50 yıl önce ürün ve hizmet kalitesini en üst seviyeye taşımak, öncü ve yenilikçi yaklaşımıyla sektörün standartlarını yeniden belirleyen marka olmak vizyonuyla yola çıktı. 1992 yılında köklü dünya markası Girsberger ile gerçekleştirilen ortaklık, ofis mobilyası sektörünün ergonomi, inovasyon, fonksiyon gibi temel kriterlerle tanışmasını sağladı, ofiste geçirilen zamanın niteliğini artırdı.Bugün Tuna, kalitenin detaylardaki mükemmellikten oluştuğunun bilinciyle tasarıma hayat veriyor. Tasarımın evrensel değerlerinden ödün vermeden, hem tedarikçilerinin hem de müşterilerinin beklenti ve önceliklerine uyumlu çözümler üretiyor. Hayal gücü, aklın yol göstericiliğinde hayatımızın estetik, fonksiyonel ve güncel bir parçası haline geliyor.Çünkü Tuna, bugünün yaşamı, bugünün ihtiyaçları için bugünün tasarımını sunuyor.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları