Diş Hekimi

  • 28.08.2024
  • 0 - 20
Clinic EGO Diş Hekimi İş İlanı

İş Tanımı

PROTEZ UZMANI ya da Protezde kendini geliştirmiş.
Çalılma şartları full time olacaktır.
Üniversitelerin Diş Hekimliği fakültesinden mezun ,Tanı ve tedavi yaklaşımları konusunda 3 yıl deneyimli ,protez alanında kendini geliştirmiş ve Gelişime açık , öğrenmeye istekli ,İletişim becerileri kuvvetli , hastane memnuniyeti odaklı çalışabilecek ,İstanbul Nişantaşı bölgesine ulaşım sorunu olmayan Protez Hekim arayışımız vardır.

Aranan Nitelikler

Diş Hekimliği fakültesi mezunu.
Protez alanında en az 3 yıl deneyimli.
Gelişime açık, öğrenmeye istekli.
İletişim becerileri güçlü, hasta memnuniyetine odaklı.
İstanbul Nişantaşı bölgesine ulaşım sorunu olmayan.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

DENTGROUP DİŞ KLİNİKLERİ
DENTGROUP DİŞ KLİNİKLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, Antalya...
Bugün
Tam zamanlı İş Yerinde
DENTGROUP DİŞ KLİNİKLERİ
DENTGROUP DİŞ KLİNİKLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası...
Bugün
Tam zamanlı İş Yerinde
BENZER TÜM İLANLAR

Clinic EGO

Clinic EGO, ağız ve diş sağlığı alanında başarıları çok sayıda uluslararası ödülle takdir edilen öncü kuruluşlar arasında yer almaktadır.

Diş sağlığı ve estetiğine yenilikçi yaklaşımımız, son teknoloji ekipmanlarımız ve kişiye özel tedavi planlarımızla onbinlerce gülümsemenin mimarı olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

Başarılı olmak için, hastalarımıza gösterdiğimiz özeni ekiplerimize de göstermek gerektiğinin farkındayız. Tüm paydaşlarımızla ilişkilerimizin merkezinde saygı ve güven yer almaktadır. Yenilikten güç alıyoruz, kendimizi ve işimizi sürekli geliştiriyoruz. İşbirliği yapıyor ve ilişkilerimizi, fikirlerimizi ve bilgimizi sınırların ötesine taşıyoruz. 

İnsan Kaynakları politikalarımız, kurumsal hedefler ile ekibimizin kariyer hedeflerinin örtüşmesine dayanmaktadır. Çok kültürlü, dinamik ve destekleyici bir ortamda çalışmak isteyen tüm adayların başvurularını bekliyoruz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları