İş Tanımı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Sektöründeki faaliyetlerine 1989 yılında başlayan Netelsan, bina iletişim sistemleri ve sensörlü aydınlatma armatürleri üzerine ürünlerinin Ar-Ge’si, tasarımı ve üretiminin tamamını kendi bünyesinde yapan nadir firmalardan biridir. Türkiye geneline ve Dünyanın çeşitli ülkelerine  yayılmış satış ve servis ağı, Ar-Ge’ye verdiği önem ve bina elektroniği alanındaki deneyimi sayesinde Netelsan bugün Türkiye’nin sektöründeki lider firmalarından biri haline gelmiştir.

Ürün Gruplarımızı; Anahtar ve Priz, IP Görüntülü ve Akıllı Güvenlik Sistemleri, Görüntülü Diafon Sistemleri, Görüntülü İletişim Sistemleri, Sensör ve Sensörlü Armatürler, Acil Yönlendirme ve Armatürleri, Yangın Algılama ve Güvenlik Sistemleri, Hırsız Alarm Sistemleri, Elektro Mekanik Akıllı Kilit Sistemleri olarak sıralamamız mümkündür.      

Bizimle başarılarımızın bir parçası olacak; işinde uzman, enerjik, yaptığı işe değer katan, pozitif iletişim kültürüne uygun, büyüyen organizasyonumuz ve ekibimiz için;Bakım/Onarım Departmanında görevlendirilmek üzere “BAKIM ONARIM ELEMANI” aramaktayız.

Aranan Nitelikler

  • MYO ya da Meslek Lisesi Elektrik-Elektronik alanından mezun veya ustalık/kalfalık belgesi olan,
  • Elektronik komponentler hakkında bilgi sahibi olan,
  • Havya  ve  Avometre ölçüm cihazı kullanabilen,
  • Elektronik parçaların ölçümlerini yapabilen,
  • Ekip çalışmasına yatkın,
  • Öğrenmeye ve kendini geliştirmeye açık,
  • Düzenli, Sistemli çalışma alışkanlığına ve yüksek görev sorumluluğuna sahip,
  • MS Office programlarına hâkim,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,       


Fabrikamız  Sincan 1.OSB Ahievran Mah. Karakoyunlu Caddesi yerleşkesinde olup servis güzergahlarımız “Batıkent, Sincan, Etimesgut , Elvankent, Eryaman, Fatih, Törekent, Yenikent, Keçiören" ilçelerinde ikamet edebilecek çalışanlarımız için bulunmaktadır. Bu ilçelerin dışında ikamet edecek adaylar için “Ulus ve Sıhhiye” den hareket eden servislerimiz mevcuttur. 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

BALÇIK Isı Elemanları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi
BALÇIK Isı Elemanları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi
Ankara - Kazan
Bugün
Tam zamanlı İş Yerinde
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
Ankara - Etimesgut
Bugün
Tam zamanlı İş Yerinde
Bugün
Tam zamanlı İş Yerinde
BESTEPE KOLEJİ
BESTEPE KOLEJİ
Ankara
Dün
Tam zamanlı İş Yerinde
Son 1 Hafta
Tam zamanlı İş Yerinde
Point Hotel Ankara
Point Hotel Ankara
Ankara
Son 1 Hafta
Tam zamanlı İş Yerinde
SZD GRUP ŞTİ.
SZD GRUP ŞTİ.
Türkiye
6.09.2024
Tam zamanlı Uzaktan
E-Yönetici Ltd. Şti.
E-Yönetici Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası...
23.08.2024
Tam zamanlı İş Yerinde
Sınav Koleji
Sınav Koleji
Ankara - Gölbaşı
11.07.2024
Tam zamanlı İş Yerinde
BENZER TÜM İLANLAR

NETELSAN ELEKTRİK ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş.

-Sektöründeki faaliyetlerine 1989 yılında başlayan Netelsan, bina iletişim sistemleri ve sensörlü aydınlatma armatürleri üzerine ürünlerinin Ar-Ge’si, tasarımı ve üretiminin tamamını kendi bünyesinde yapan nadir firmalardan biridir.  Türkiye geneline yayılmış satış ve servis ağı, Ar-Ge’ye verdiği önem ve bina elektroniği alanındaki deneyimi sayesinde Netelsan  bugün Türkiye’nin sektöründeki lider firmalarından biri haline gelmiştir.

-Yenilikçi ve öncü yapısıyla yurtdışına ihraç yapan ve markasıyla tercih edilen firmamız çalışmalarında tamamen sizlerden aldığı güven ve %100 yerli kaynak kullanarak kaliteli ürün ve kaliteli hizmet sunmaya devam etmektedir.

Kalite Politikamız;

-Netelsan için kalite bir yaşam tarzıdır. İşletmemizin her noktasında olması gereken ve olan bir kavramdır. Kaliteli ürün kaliteli hizmet anlayışını yaşatmak, şirketin tüm organlarına aşılamak ve devamlılığı sağlamak bizim ana görevimizdir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları